Izgužvani papir za uskrsna jaja za djecu

Djeca svih dobnih skupina svidjet će se ovom zgužvanom obrtu od uskršnjih jaja iz tkiva. Pomoću ostataka papirnatog papira mogu napraviti živahna, pahuljasta jajašca od papirnatog papira koja će se ovog Uskrsa prikazivati ​​kod kuće ili u učionici. To je izvrstan uskrsni zanat za malu djecu i predškolsku djecu, a zabavna umjetnička aktivnost i za osnovnoškolce i tweens!

Tako sam uzbuđena što ću vam pokazati naš najnoviji zanat za uskršnja jaja! Tako je jednostavno i lijepo. (Ovdje možete pogledati cijelu našu kolekciju obrta za uskrsna jaja, a ovdje sve naše uskrsne zanate.

Djeca su napravila ova prekrasna uskršnja jaja od zgužvanog kvadrata šarenog papirnatog papira. Ako ste poput mene, vjerojatno vam je pri ruci čitava zaliha korištenog papirnatog papira, pa je ovo izvrstan način da se dio iskoristi.

Obrt za uskrsna jaja za papir od tkiva

Izvrstan zanat za malu djecu kroz tweens

Puno smo puta tijekom godina koristili ovaj postupak za izradu svih vrsta zanata. Djeca vole stvarati umjetnost na ovaj način.

Mališani i predškolci uživat će u zgužvanju papirnatog papira i nasumičnom lijepljenju po cijelom jajetu, dok starija djeca svoj dizajn mogu planirati tako da stvore izgled pravog uskrsnog jaja.

dijete koje drži fino jaje od papirnatog papira

Možda ste na sličan način izrađivali papir za papir u tkivu dok ste bili u školi, ali svoje ste kvadratiće papira uvijali oko gumice na kraju olovke kako biste napravili šarene male čuperke kako biste ih zalijepili za papir.

Jednostavniji način za to …

To možete i vi, ali mi koristimo još lakšu metodu, tako da to mogu učiniti i naši najmlađi zanatlije. To također malo ubrzava proces.

Dopustite mi da vam pokažem kako to radimo.

PS Ostatak naših uskrsnih zanata možete pronaći ovdje.

3 zgužvana papirnata uskršnja jaja

Zgužvani papir za papir od uskršnjih jaja

Pribor:

Kako napraviti uskrsno jaje od svog papira

Za početak sam izradio predložak crtajući jaje na komadu papira za pisač. Pretvorio sam ga u ispis za vas, pa ga slobodno ispisujte svojoj djeci da ga izrežete i uđete u trag.

Za vaš besplatni predložak jaja za ispis -> KLIKNITE OVDJE << -

Izrezali smo naš predložak, a djeca su pronašla oblik na svom papiru za poster, a zatim su izrezala to jaje.

Dizajnirajte svoje uskrsno jaje

Mlađa djeca mogu preskočiti korak dizajniranja i doći pravo na lijepljenje, ali starija djeca mogu olovkom dizajnirati uzorak za uskrsno jaje.

Mogu crtati pruge, škrtice, točkice, crte, cik-cak itd. Koje će slijediti i ispuniti svojim papirnatim papirom.

Djeca koja posežu u košaru ostataka papirnatog papira

Dok su djeca dizajnirala svoja jaja, izrezala sam nekoliko listova papirnatog papirnatog papira na kvadrate od 3 inča. Sve sam ih smjestio u veliku košaru na sredinu obrtničkog stola kako bi djeca njima ukrašavala jaja.

Zgužvajući papir za tkivo

Ok, sjećate se kad sam rekao da ne koristimo olovke za izradu čuperki? Umjesto toga radimo ovo:

Moja mlađa djeca samo zgužvaju papirnate maramice u kuglu i zalijepe to za svoj projekt. Moja starija djeca nekako stisnu kvadrat papirnatog papira u sredini i daju mu zavoj da tvore više čuperka.

Djeca koja gužvaju papirnati papir i lijepe ga za uskrsno jaje

Vrh za ljepljenje za malu djecu i predškolsku djecu:

Za malu djecu koja se još uvijek bore s bocom ljepila, dajte im malu posudu ljepila u koju će umočiti zgužvani papirnati papir ili četkicu kako bi mogli ljepilo slikati na svoje jaje i utisnuti papirnati papir u njega.

Starija djeca također mogu umočiti u posudu s ljepilom, ali vjerojatno će radije jednostavno stisnuti ljepilo izravno na svoje jaje.

Dijete koje drži zanati jaja od papirnatog papira

Nije li gotov projekt lijep?

Ako ste za proljeće u potrazi za još jednim svijetlim i lijepim zanatom od papirnatog papira, pogledajte naše leptire od papirnatog papira!

Još uskrsnih zanata za djecu:

10 omiljenih uskršnjih zanata za malu djecu i predškolsku djecu

12 preslatkih obrta za uskršnje piliće

Obojena kamena uskršnja jaja

Toaletna rolada čokoladni zeko

Likovna aktivnost doodle jaja

za BESPLATNE obrte,

aktivnosti i recepti!


About admin

Check Also

Studenoga Senzorna kanta za malu djecu i predškolsku djecu

Posljednje ažuriranje: 12. studenog 2019 Ovaj Studenog Senzorna kanta pružit će mnoštvo zabave, učenja i …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *