Kanta za rođenje – sretni huligani

Kanta za osjet rođenja lako ga je napraviti, a prekrasna božićna aktivnost za malu djecu i predškolce igra se kod kuće, u vrtiću ili predškoli.

Zaista uživam u zabavi za malu djecu i predškolce u svojoj vrtiću u božićno vrijeme.

Huligani vole kopati ruke u senzornu kantu, pa sam nedavno to stavio Kanta za rođenje Isusova zajedno kako bi se igrali s njima kako se Božić bliži.

Budući da je naša dječja garnitura jaslica uvijek toliki hit, naslutila sam da će biti i kanta za jaslice, i nisam pogriješila.

Kanta za jaslice za malu djecu i predškolsku djecu

Kanta za osjećanje jaslica sjajan je način da mališani nauče o Isusovom rođenju i pravom značenju Božića, a istovremeno pružaju puno zabave i finog motoričkog razvoja.

Ako tražite neke sjajne setove jaslica namijenjene djeci s kojima se mogu igrati, pogledajte ovu kolekciju kompleta jaslica prilagođenih djeci koje sam za vas sastavio.

Božićna senzorna kanta za predškolce

Kako sam izradio našu kantu za osjet rođenja:

Ove rođendane pokupio sam prije godina, u trgovini s dolarima. Uvijek su veliki hit s mališanima kad ih u ovo doba godine iznesem iz skladišta.

jaslice u senzornoj kanti

Obično samo postavim likove i staje na stol ili na pod kako bi se djeca igrala, ali ove godine odlučila sam ih smjestiti u senzornu kantu kako bi djeca mogla istražiti jaslice i likove na drugačiji način od ikad prije.

fino motorna božićna aktivnost za djecu

Kako izraditi osjetilnu kantu za jaslice:

Kako bih našu senzornu kantu za rođenje stvorio, napunio sam a tava za pečenje folije s raznom lećom, a ja sam ugurao staje i likove jaslica. Tada sam u kantu dodao božićno drvce (što je zapravo svijeća koju imam godinama).

Znam da neki ljudi misle da nije prikladno hranu koristiti za igru, ali spremit ću ovu leću kad završi Božić i koristiti je iznova u raznim senzornim kantama i za izradu.

Alternativa leći u senzornoj kanti:

Još jedna izvrsna osnova za vašu osjetnu kantu je riža. Možete upotrijebiti običnu rižu, kao što smo ovdje radili za našu božićnu senzornu kantu za smeće, ili možete bojiti rižu našom jednostavnom metodom bez nereda.

Huligani su OBOŽELI svoj senzorni kanti za jaslice! Leća dodaje potpuno novi element igre. Umjesto da se samo igraju s likovima jaslica, bili su zauzeti točenjem, crpanjem i punjenjem staja grahom.

Likovi jaslica u senzornoj kanti

Zanimljivo je kako dječaci i djevojčice imaju različite poglede na stvari.

Jučer, kad sam prvi put krenuo u kantu za jaslice, gospođica Mess brzo je najavila: “Uredit ću svoju kuću”, a dječaci su nastavili puštati zvukove i koristiti svoje staje kao buldožer.

fine motorike - igranje lećom

Jutros sam spremio kantu za dvogodišnjaka koji je još nije vidio. Pozvali su me da otvorim vrata i razgovarali s roditeljem koji je ostavljao njihovo dijete.

Kad sam se nekoliko minuta kasnije vratio u prostor za igru, morao sam se smijati onim čime je dvogodišnjak bio zauzet.

vještine sortiranja - stavljanje likova jaslica u pladanj za kockice leda

Volim vidjeti koliko kreativna mogu biti i najmlađa djeca kad im se daju otvoreni, nedefinirani materijali za igru!

Više jaslica i aktivnosti za djecu:

za BESPLATNE obrte,

aktivnosti i recepti!


About admin

Check Also

20 tipos de marcador de jardim que você pode fazer ~ Matchness.com

Para você que realmente se preocupa com o seu decoração de jardim, então, fornecer o …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir