Valentinovo srce od papirnatog tkiva – sretni huligani

Ova tkivna papirnata srca zabavna su i jednostavna za djecu za Valentinovo. Mališani i predškolci imat će finu vježbu u izradi ovog srčanog zanata, a starija će se djeca zabavljati dizajnirajući i ispunjavajući svoja srca zgužvanim papirnatim papirom.

Kao što možete zamisliti, moja djeca iz vrtića ovaj su tjedan izrađivala puno zanata za Valentinovo. Danas je naš obrtnički stol bio more crvenog i ružičastog papirnatog papira dok smo izrađivali ruže od papirnatog papira i ovog zgužvanog zanatskog papirnatog papira.

Obrt za srce Valentinovo u tkivu

Kad sam bio dijete, znali smo izrađivati ​​umjetnički papir papirima omotavajući kvadrat papirnatim papirom oko kraja olovke. Tada bismo umočili u lokvu ljepila i zalijepili papirnati papir kako bismo ispunili naš dizajn ili sliku.

To mi je bio jedan od najdražih načina bavljenja umjetnošću.

papir od maramice srce visi na prozoru

Već godinama radimo nešto slično u mojoj vrtiću, ali budući da za stolom često imam malu djecu i predškolsku djecu, ne trudimo se koristiti olovku.

Umjesto toga, djeca samo zgužvaju ili zavrnu papir za tkivo. To je sjajno osjetilno iskustvo i zabavan način za jačanje finih motoričkih vještina.

kartonsko srce ukrašeno zgužvanim papirnatim papirom

A postupak daje lijepe rezultate, zar ne mislite?

Dođite do CBC roditelja, da vidite ostale fotografije i dobiti upute za izradu našeg srčanog papira za srce.

Dosadnici za djecu!

Ispisati naše kontrolni popis od 100 zabavnih stvari koje djeca trebaju raditi kod kuće. Zalijepite ga na hladnjak i nikad im više neće biti dosadno!

100 dječjih aktivnosti za dom za ispis

za BESPLATNE obrte,

aktivnosti i recepti!


About admin

Check Also

Slastičarnice od pršuta i šparoga

Pahuljice od pršuta i šparoga – NAJBOLJI recept za šparoge IKADA! Super jednostavno za napraviti …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *